معاون دریایی سازمان بنادر اعلام کرد: تأکید بر رویکرد ارگان های دریایی در برون سپاری و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در امور دریایی

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به توسعه ۲۵۰ میلیون تنی ظرفیت تجاری کشور در بنادر بازرگانی، تاکید کرد: در سال های اخیر در حوزه های سکوسازی، شیلات، ناوگان کشتیرانی و زیرساخت های پسکرانه ای تحولات چشمگیری در کشور صورت گرفته است.

به گزارش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل جلیل اسلامی در مراسم آغازین بیست و هفتمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی، با شاره به شعار این همایش” توسعه متوازن صنعت دریایی ؛ ضامن تو سعه پایدار” گفت: پایداری در توسعه، رکن ثابت و استراتژی مدیران حوزه دریایی بوده و همواره در همه شقوق حمل و نقل دریایی مورد توجه بوده است.

وی اظهار داشت: همه فعالیت‌های دریایی در قالب قانون بین‌المللی سازمان جهانی دریانوردی متمرکز است و ایران موفق شده است به عنوان کشوری دریایی به وظایف بین‌المللی و منطقه‌ای خود عمل کند.

عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به افزایش ۱۲ و نیم میلیون GT ناخالص ناوگان کشتیرانی تحت پرچم ایران در سال جاری ، افزود: امسال ۱۴ میلیون متر مکعب لایروبی در حوزه بنادر انجام شده و ۲۰ هزار عملیات پهلودهی توسط ناوگان بخش خصوصی  صورت گرفته است.
وی با اعلام جا به جایی ۱۶ میلیون (نفر سفر) مسافر دریایی تا روز های پایانی ماه بهمن ماه، تاکید کرد: این میزان ظرفیت در بخش های مختلف حمل و نقل دریایی، توسط ۱۳۰ هزار ملوانی ایرانی صورت گرفته است.
به گفته اسلامی، پروژه های بزرگی هم اکنون در همه سازمان ها و شرکت های دریایی در دست انجام است؛ چراکه آنچه مهم است، طرح های توسعه ای و پایداری در این مسیر است.

وی تاکید کرد: توسعه سواحل و بنادر و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در برون سپاری و اطمینان از اینکه این ظرفیت توان پاسخگویی دارد، در دستور کار قرار گرفته است، همچنین استفاده از ظرفیت داخلی برای تولید شناور از سرویس و خدمات خصوصا بعد از تحریم به صورت جدی دنبال شد.
اسلامی، استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و برون سپاری امور را راهکار مناسب برای پاسخگویی در کشور عنوان کرد و گفت: :‌نوسازی ناوگان و کاهش سن ناوگان تجاری در حال انجام است و امیدواریم تا چند سال آینده طرحی مدون و مصوب در این باره اجرایی شود.

مطالب رپورتاژ