معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد؛ تدوین راهبردهای کلان دریایی کشور و بازنگری عمده قراردادهای این حوزه در سال ۹۹

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: تدوین راهبردهای دریایی جمهوری اسلامی ایران از پروژه های مهم سازمان بنادر و دریانوردی در بخش دریایی است که مقدمات آن در مرکز مطالعات و تحقیقات سازمان بنادر به پایان رسیده است.

به گزارش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، جلیل اسلامی در همایش پایان سال مدیران این سازمان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: از پروژه مهم این سازمان در حوزه دریایی، تدوین راهبردهای دریایی جمهوری اسلامی ایران است که مقدمات آن در مرکز مطالعات و تحقیقات سازمان بنادر انجام شده و امیدواریم به واسطه آن و بر اساس اسناد بالادستی، راهبردهای کلان در تمام حوزه های دریایی را معرفی کنیم.

وی افزود: ساماندهی شناور های سنتی و فاقد هویت از دیگر پروژه های سازمان بنادر در سال ۹۹ است که در کمیسیون دولت در حال بررسی و طراحی است.
عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: بازنگری عمده قراردادهای دریایی در حوزه لایروبی، یدک کشی و راهنمایی از جمله پروژه های سازمان بنادر در سال آینده خواهد بود که بر اساس آسیب شناسی قراردادهای جاری و قردادهای آتی مبتنی بر اسناد بالا دستی، انجام می شود.
به گفته اسلامی، سال آینده؛ فرآیند برون سپاری و واگذاری ها در سازمان بنادر و دریانوردی به شکل مطلوب تری اجرا خواهد شد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر از تشکیل مرکز اضطرار دریایی و مطرح شدن آن در شورای عالی امنیت ملی خبر داد و تاکید کرد: با توجه به مخاطرات تحریم و تزاحمات صورت گرفته از سوی استکبار جهانی برای کشتیرانی های فعال ایرانی، درصدد هستیم تا با تشکیل مرکز اضطرار دریایی، در یک شرایط پایدار پاسخگوی نیازها باشیم.
  وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط تحریم، انتظار داریم تجهیزات و شناور های مورد نیاز برای پوشش خدمات دریایی، فراهم شود.

به گفته معاون امور دریایی، طرح جامع گردشگری و مسافرت های دریایی از دیگر برنامه های است که در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است.

مطالب رپورتاژ